«Ταξίδι» στις Μελωδίες του Μίκη από το Δήμο Ζωγράφου

Στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα»

Ο Δήμος Ζωγράφου διοργανώνει μια μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη που θα πραγματοποιηθεί, στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα», την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, στις 20:00 το βράδυ.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Βασίλης Λέκκας, Παναγιώτης Πετράκης και Σαββέρια Μαργιολά θα μας ταξιδέψουν με τις εξαιρετικές μελωδίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη. Μία συναυλία φόρος τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη και στο μεγαλειώδες έργο του, κληρονομιά στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όρους λειτουργίας κλειστών θεάτρων.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτούνται τα ακόλουθα:

– Να έχει προηγηθεί κράτηση θέσης ηλεκτρονικά στο email dhmos.zografou@zografou.gr. Για όσους δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους καλώντας στα τηλέφωνα 210-7718942, 213-2024158.

-Κατά την είσοδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

-Για την ομαλή και ασφαλή είσοδο στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα», συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση (30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης).

-Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και καθ´ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.