Με επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά «Άρης Γκλιάτης» του Ηλυσιακού

Γιορτή της υδατοσφαίρισης στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 4ο επίσημο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Άρης Γκλιάτης» το οποίο διοργάνωσε ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, το τριήμερο 19 -21 Νοεμβρίου 2021, στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων στις ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Τα μετάλλια στους αθλητές των ομάδων Ηλυσιακός Α.Ο. (τρίτη θέση), Ηλιούπολης (δεύτερη θέση) και Ροής (πρώτη θέση) απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου δεσμεύθηκαν για την συνέχιση αυτού του σπουδαίου θεσμού ενώ οι αιρετοί τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου επανέλαβαν πως στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες και θα συνεχίζουν να το κάνουν και θα στέκονται πάντα στο πλευρό των αθλητών και των αθλητικών σωματείων της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.