«Αυτοψία» Θώδα στις εργασίες για το Μετρό στο Δήμο Ζωγράφου

Τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι πρώτες γεωτρήσεις για τη μελέτη του υπεδάφους

Οι εργασίες για την κατασκευή των σταθμών Μετρό στο Δήμο Ζωγράφου ξεκίνησαν και ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Θώδας επισκέφθηκε τα εργοτάξια για να πάρει μια πρώτη εικόνα για την εκκίνηση των έργων που θα αλλάξουν την καθημερινότητα όλων μας στο Δήμο.

Η νέα γραμμή 4 της Αττικό Μετρό  θα έχει 15 σταθμούς, εκ των οποίων οι τρεις θα κατασκευαστούν στα όρια του Δήμου (Γουδή, Ζωγράφου και Ιλίσια ) και από τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι πρώτες γεωτρήσεις για τη μελέτη του υπεδάφους.

Οι γεωτρήσεις που γίνονται σε διάφορα σημεία του Δήμου, στην πλατεία Αλεξανδρή, στον Άγιο Θεράποντα, στην πλατεία Γεωργίου Ζωγράφου, στα Ανω Ιλίσια και στην Πλατεία Ελευθερίας, θα ολοκληρωθούν σε μία εβδομάδα και θα συνεχιστούν σε άλλα σημεία της πόλης.

Τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα συνόδευσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επικοινωνίας του Δήμου Ζωγράφου, Δήμος Μπουλούκος.

Σύμφωνα με τις μελέτες της Αττικό Μετρό, η γραμμή Άλσος Βεΐκου – Γουδή, μήκους 12,8 χιλιομέτρων, αναμένεται να εξυπηρετήσει 310.000 έως 530.000 επιβάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.