Νέα εποχή ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Ζωγράφου

Σύγχρονα έργα ενεργειακής αναβάθμισης

Σε μια νέα εποχή  ηλεκτροφωτισμού εισέρχεται ο Δήμος Ζωγράφου καθώς ξεκίνησε ένα από τα σημαντικότερα και σύγχρονα έργα ενεργειακής αναβάθμισης της πόλης.

Ήδη τοποθετήθηκαν, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, οι πρώτες σύγχρονες στήλες φωτισμού τύπου LED, στην οδό Κοκκινοπούλου.

Επισημαίνεται ότι μιλάμε για παρεμβάσεις που αφενός ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Δήμο, αφετέρου εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα προς όφελος των πολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση του νέου φωτισμού τύπου LED στο σύνολο της πόλης, αλλάζοντας  ριζικά την εικόνα του Δήμου Ζωγράφου. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας  και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας.

Όπως τόνισε ο  Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δήλωσε: «Ιστορική ημέρα η σημερινή καθώς  ξεκίνησαν οι εργασίες για την αλλαγή του φωτισμού στον Δήμο Ζωγράφου, σε κάθε γειτονιά. Με το έργο αυτό υλοποιείται μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις για μία ασφαλή και γεμάτη φως πόλη».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.