Βασίλης Θώδας: Διετία πολυσήμαντων έργων αναζωογόνησης στου Ζωγράφου (Video)

Έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η πόλη του Ζωγράφου αλλάζει μορφή με μια πληθώρα πολυσήμαντων έργων που έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή διετία, υποστηρίζει ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο GreenAttica.gr και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα.

Ο κ. Θώδας εξηγεί τις κινήσεις της διοίκησης του τη πρώτη διετία που ανέλαβε, εν μέσω πανδημίας και με δεδομένα προβλήματα δεκαετιών.

Επισημαίνει πως η πρώτη διετία ήταν για εμάς η διετία της γνώσης και του σχεδιασμού και η αρχή των σημαντικών έργων που έχουμε στο πρόγραμμα μας.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο πώς αντιμετωπίστηκε το μείζον πρόβλημα  των Παιδικών Σταθμών και της κάλυψης των αναγκών για εκατοντάδες μικρά παιδιά που κινδύνευαν να μείνουν εκτός της προσχολικής αγωγής.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου δίνει παράλληλα το στίγμα του για την καθαριότητα, τα όσα έγιναν αλλά και για την επικείμενη ανανέωση του συνόλου του στόλου των οχημάτων καθαριότητας.

Όπως τονίζει η διετία που έρχεται σηματοδοτεί την υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας, στο πράσινο, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό καθώς και στην Παιδεία και την καθαριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.