Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα για την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους πατεράδες όλου του κόσμου για τη δική τους συνεισφορά στην οικογένεια και την κοινωνία.
Η ημέρα αυτή μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο κάθε πατέρα που ο καθένας υπό διαφορετικές συνθήκες και με τον δικό του τρόπο έχει αναλάβει τον σημαντικό ρόλο της ανατροφής των παιδιών του με αρχές και αξίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.
Σήμερα τιμούμε εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν, όταν τους είχαμε ανάγκη, που ήταν πάντα «εκεί», με τις συμβουλές και παροτρύνσεις τους. Σε αυτούς που μας προστάτευσαν, που μας δίδαξαν με το παράδειγμά τους. Όπως συνήθιζε να λέει ένας εκ των θεμελιωτών της κοινωνικής ψυχολογίας, ο Τζορτζ Χέρμπερτ, «ένας πατέρας αξίζει περισσότερο από εκατό δασκάλους».
Μπορεί η μητέρα να αποτελεί θεμέλιο για τα παιδιά αλλά και ο πατέρας, με την εξίσου ανιδιοτελή προσφορά του, την αφοσίωση του , αποτελεί τον έτερο σημαντικό λίθο στον θεσμό της οικογένειας και το πρώτο πρότυπο για κάθε παιδί.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Μπαμπάδες!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.