Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου σας παρουσιάζει το πρόγραμμα «e-Λιανικό»

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου σε συνεργασία με τη Differend Business Solutions σας παρουσιάζει το πρόγραμμα «e-Λιανικό».

Το πρόγραμμα παρέχει 100% επιδότηση σε καταστήματα λιανικού εμπορίου για τη δημιουργία e-shop με στόχο την επέκταση του δικτύου πωλήσεων τους. Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός σύλλογος Ζωγράφου σε συνεννόηση με τη Differend Business Solutions σας παρέχει δωρεάν προ-αξιολόγηση για να γνωρίζετε αν είστε επιλέξιμοι για το πρόγραμμα e-Λιανικό και στη συνέχεια δωρεάν υποβολή του φακέλου σας, σε περίπτωση υλοποίησης του e-shop με την εταιρεία.Το πρόγραμμα e-Λιανικό έχει επιδότηση 100% μέχρι του ύψους των 5.000 Ευρώ.

Σας επισυνάπτουμε αρχεία με την παρουσίαση του προγράμματος και της εταιρείας.

Ο ακόλουθος σύνδεσμος σας οδηγεί στο site της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.differend.gr/portfolio/

Σε συνεννόηση με τη Differend Business Solutions, μπορείτε χωρίς χρέωση να καλείτε για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δράση e-Λιανικό από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00 στο τηλέφωνο: (+30) ‪2111 823461‬.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος Γεώργιος Κροκίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.