Εικόνες που εξοργίζουν: Διανομείς στου Ζωγράφου παίρνουν το μηχανάκι στα χέρια για να παραδώσουν την παραγγελία μέσα στο χιόνι! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες με διανομείς που έχουν παρκάρει το μηχανάκι τους μέσα στο χιόνι, ακόμη και εργαζόμενοι που αναγκάστηκαν να πάρουν το όχημα στα χέρια τους για να φτάσουν στον προορισμό τους, προκαλούν οργή και αγανάκτηση.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία Μήδεια, η οποία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρα μας, ωστόσο φαίνεται πως παρά τον χιονιά και τις γενικότερες αντίξοες καιρικές συνθήκες  οι διανομείς φαγητού και οι courier συνεχίζουν ακόμη να δουλεύουν.

Φαίνεται λοιπόν πως αρκετοί εργοδότες δεν υπολογίζουν την επικινδυνότητα της κατάστασης, ούτε νοιάζονται για τους υπαλλήλους τους, οι οποίοι δουλεύουν υπό τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες.

Άραγε αν οι εργοδότες έμπαιναν στην θέση των εργαζόμενων θα δέχονταν τέτοια αντιμετώπιση ή πιο συγκεκριμένα θα δέχονταν να διακινδυνέψουν την ζωή τους για μία παραγγελία;

Δείτε καρέ – καρέ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.