ΔΕΙΤΕ πόσα δέντρα έκοψε ο Δήμος Ζωγράφου για τη δημιουργία του νέου πολυδιαφημισμένου του «έργου»! (φωτο)

57 δένδρα (Νεραντζιές, μουριές, λεμονιές και ελιές) έκρινε σκόπιμο ο δήμος ζωγράφου να κόψει για τη δημιουργία του νέου πολυδιαφημισμένου του «έργου».

Τα νέα πεζοδρόμια στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στα «παραμελημένα» Άνω Ιλίσια που επιτέλους, τώρα τα αυτοκίνητα θα μπορούν να τα καβαλούν με άνεση.

Σε μια εποχή που όλοι ψάχνουν τρόπους για να αυξήσουν το πράσινο στις πόλεις, πόσο μάλλον σε περιοχές τόσο πυκνοδομημένες όπως ο δήμος μας, κρίθηκε αναγκαίο αντί για διαπλάτυνση πεζοδρομίου απλώς να κοπούν τα δέντρα που εμποδίζουν.

Θέσεις για νέα δενδροφύτευση δεν προβλέφθηκαν, ας βάλει σκέφτηκαν, ο καθένας μπροστά από το σπίτι του γλάστρες.

Περιμένουμε τα νέα πολυδιαφημισμένα πάρκα τσέπης… σε ήδη υπάρχοντες χώρους πρασίνου βέβαια. Σε αυτά προβλέπονται μόνο δαπάνες για κόψιμο δένδρων, εκρίζωση θάμνων και επίστρωση δαπέδων…

Α, ναι, και παγκάκια με φωτισμό led και σύνδεση wifi, (7 τον αριθμό για 98.000 ευρώ). Η συντήρηση των δένδρων και το σωστό κλάδεμα κοστίζει…

Μένουμε Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.