Δήμος Ζωγράφου: Θερμαινόμενη αίθουσα για όσους έχουν ανάγκη!

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, ο Δήμος Ζωγράφου θα διαθέσει θερμαινόμενη αίθουσα σε όσους δημότες δεν έχουν δυνατότητα θέρμανσης και έχουν ανάγκη προστασίας.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και για όσο διαρκέσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, θα είναι ανοιχτός ο Δημοτικός Πολυχώρος «Αλέκα», στον οποίο, όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν άλλο τρόπο προφύλαξης από το κρύο, μπορούν να φιλοξενηθούν από τις 10:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ.
Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 213-2024158 και 213-2024135 προκειμένου να υπάρξει σχετική συνεννόηση για τη διενέργεια rapid test πριν από τη μετάβασή τους στη θερμαινόμενη αίθουσα επί της οδού 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 13(πλ. Γαρδένια).
Πέραν των test είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ θα τηρηθούν και όλες οι υπόλοιπες προβλεπόμενες διαδικασίες βάσει του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

1 Σχόλιο
  1. Σουρμπατη Ελενη λέει

    Ωραίο το site παιδιά αλλά η κατάσταση επάνω στον Νέο Ζωγραφου είναι πολύ χειρότερα απ τις φώτο που δημοσιεύσατε. Περιμένουμε ποτε ο Δήμος κ ο αξιότιμος κ. Θωδας βάλει τιςμικρεςμπουλντοζες να ανοίξει τους δρόμους. Σας ευχαριστώ δημότης δ. Ζωγραφου. Και κατοικώ εδώ 40 χρόνια. Ευχαριστώ.Σουρμπατη Ελένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.