«Αν δεν θέλει να μιλάει με τους δημότες, ας κάτσει στο σπίτι του! Τόση έπαρση!!Μόνο αξιολύπητους μπορώ να τους χαρακτηρίσω!»

«Δυο μέρες παρακολουθούσα το κλάδεμα στην Γαλήνης. Μέσα σε δυο μέρες κλάδεψαν όλες τις νεραντζιές στην Γαλήνης. 3 λεπτά το δένδρο με το ρολόι. Πάμε για ρεκόρ γκίνες. Γεωπόνος πουθενά βέβαια, τι αξία έχουν οι νεραντζιές, ας τις ρημάξουμε, εξάλλου δεν μπορούμε να τις κλαδεύουμε και συχνά.
Ήρθαν, βεβαίως βεβαίως και από την διοίκηση να θαυμάσουν το έργο. Τους καλημέρισα και ζήτησα να γίνεται το κλάδεμα λίγο πιο προσεκτικά τουλάχιστον να μην τραυματίζονται τα κλαδιά. Η απάντηση; «έχω ακούσει από το πρωί γνώμες, όλοι ξέρετε». Γυρνάει και φεύγει. Καλημέρα πουθενά. Αν δεν θέλει να μιλάει με του δημότες ας κάτσει στο σπίτι του. Πλησιάζει κάποιος κύριος, ζήτησε να περάσουν και από τον από πάνω δρόμο που δεν έχουν κλαδευτεί χρόνια τα δένδρα, και επειδή ήμασταν κοντά στην λεύκα, ρώτησε και για αυτήν. Νευρίασε ο κύριος με αυτά που πήγαν να που σαν δικαιολογίες και έφυγε. Και ρωτάω εγώ, τον πλέον αρμόδιο, που ήμουν εκεί δίπλα, για κάτι που έχει γίνει τόση φασαρία. Απάντηση από την συνοδεία του όχι από τον ίδιο, «απόφαση της επιτροπής, αυτοί ξέρουν». Ο ίδιος μου γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη και κοιτούσε στην αντίθετη πλευρά, μιλούσα σε μια πλάτη. Σιγά μην δώσει σημασία σε μια τυχαία. Μιλούσα μερικά λεπτά σε μια πλάτη, σαν να μιλούσα σε ένα τοίχο.
Ευγένεια ξέρουν τι σημαίνει, να δώσει σημασία σε αυτόν που του απευθύνει τον λόγο, ίσως αυτός ο γελοίος να σε έχει ψηφίσει κιόλας, να δείξει ενδιαφέρον για διάλογο, να πει έχετε αντιρρήσεις ελάτε καλοπροαίρετα στο γραφείο μου να μιλήσουμε, ίσως κάνουμε κάτι λάθος, ή αν είναι τόσο τέλειοι να με κάνουν να τους ζητήσω συγγνώμη, αφού δεν ξέρω, έτσι είπαν. Τόση έπαρση!!! Τόσο ενδιαφέρονται για τους πολίτες που τους έδωσαν αυτές τις καρέκλες που κάθονται. Τέτοια προσβολή δεν την έχω νοιώσει ποτέ στην ζωή μου, έχω συναντήσει και μιλήσει με προσωπικότητες που ούτε καν μπορούν να φανταστούν. Μόνο αξιολύπητους μπορώ να τους χαρακτηρίσω.»

Μένουμε Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.