Tηλεδιασκέψεις ΔΙΕΘΝΩΝ παικτών με αθλητές του Ηλυσιακού! Tώρα τα δίνουμε όλα…. (ΦΩΤΟ)

Οδεύουμε κιόλας προς το τέλος του 1ου μήνα του νέου έτους!! Και όπως σε κάθε έναρξη έτους γεννιούνται σε όλους μας ελπίδες και προσδοκίες για την υλοποίηση  των ατομικών όσο και των συλλογικών μας στόχων ακόμα και αν το νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του covid-19 και φυσικά η καθυστέρηση των εμβολιαστικών προγράμματών έχει αλλάξει άρδην τον τρόπο ζωής μας.

Εμείς όμως προσδοκούμε στην επιστροφή στην κανονικότητα. Κανονικότητα οικονομική, κοινωνική και αθλητική αφού  όλοι εμείς που υπηρετούμε τον αθλητισμό επί σειρά ετών έχουμε νιώσει στο «πετσί» μας την βίαιη αποκοπή από μια δραστηριότητα, η οποία αν μη τι άλλο αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα της καθημερινότητας τόσο για κάποιον που ασχολείται ερασιτεχνικά όσο ταυτόχρονα για τους επαγγελματικά ασχολούμενους στους οποίους έχει και επιπτώσεις στον βιοπορισμό τους.

Εμείς με τόνο αισιοδοξίας διοργανώσαμε τα 2 καθιερωμένα τουρνουά με ένα ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο, τρέποντας τα σε διαγωνισμό ζωγραφικής, επιτυγχάνοντας μια άνευ προηγουμένου εμπλοκή των αθλητών, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός δεν είναι κάτι άλλο παρά μια διαρκή προσπάθεια επίτευξης του καλύτερου δυνατού, της αυτοβελτίωσης  και φυσικά της άοκνης προσπάθειας.

Μήνυμα που τα παιδιά και οι παράγοντες 27 ομάδων από Ελλάδα και Κύπρο ενστερνιστήκαν και στήριξαν, με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχαριστούμε όλους σας, συλλόγους, παιδιά, προπονητές που στέλνετε βίντεάκια για το τουρνουά που ανεβάζουμε στην σελίδα μας στο FB https://el-gr.facebook.com/ilisiakoswaterpolo/  και ΑΤΟΝ ΣΕΠΥ.

Πλην τούτου, το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού εκτός ότι προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα εκγύμνασης με την παρουσία όλων των προπονητών των τμημάτων υποδομής, διοργανώνει συχνά τηλε-συναντήσεις των αθλητών των τμημάτων υποδομών με διακεκριμένους αθλητές της υδατοσφαίρισης, που στελεχώνουν την εθνική ομάδα.  Οι αθλητές και φίλοι αυτοί προς τιμήν τους υποστήριξαν και ενίσχυσαν αυτές τις πρωτοβουλίες συμμετέχοντας ενεργά και δίνοντας ζωντανά το σύνθημα πως θα παραμείνουμε ζωντανοί και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να κρατήσουμε ζεστή τη φλόγα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Συνομίλησαν με τους αθλητές των τμημάτων υποδομής μας , απάντησαν σε ερωτήσεις των μικρών και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η παρουσία τους αποτελεί πρότυπο ορθής συμπεριφοράς και συνέβαλλε τα μέγιστα να παραμείνει «αναμμένη» στους νεαρούς η φλόγα για περαιτέρω ενασχόληση με το άθλημά μας.

Η άμεση ανταπόκριση αυτή των διακεκριμένων αθλητών της ελληνικής υδατοσφαίρισης σε όλη αυτή τη συλλογική προσπάθεια καταδεικνύει περίτρανα την σπάνια ποιότητα τους και για αυτό από μέρους μας τους ευχαριστούμε από καρδιάς, για την συνολική τους στάση σε αυτή την  δύσκολη περίοδο.

Σας ευχαριστούμε:

Κωνσταντίνε Γεννηδουνιά

Χρήστο Αφρουδάκη

Μανώλη Σολανάκη

Κυριάκο Ποντικέα

Μανώλη Μυλωνάκη

Στέλιο Αργυρόπουλε-Κανακάκη

Με εκτίμηση,

Οι προπονητές και οι αθλητές των τμημάτων υποδομών

ΥΓ. Οι διαδικτυακές προπονήσεις και οι τηλεδιασκέψεις με κορυφαίους αθλητές θα συνεχιστούν με παρουσίες που θα δημιουργήσουν αίσθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.