Αγανακτισμένοι επιχειρηματίες στο «zografounews»: «Μας κοροιδεύουν και πετάνε… ψίχουλα! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη!»

Τι ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ για την ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 5 στο «Zografounews»: 

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έκανε η κυβέρνηση. Οι καταβολές της επιστρεπτέας 5 είναι ελάχιστες μπροστά σε αυτές που έδωσαν την προηγούμενη φορά. Είναι το 10-15% των προηγούμενων δόσεων. Τεράστια διαφορά. Μας κοροιδεύουν και μας πετάνε ψίχουλα.

Δηλαδή επιχειρήσεις που πήρανε 15-20.000 ευρώ την προηγούμενη φορά, σήμερα πήρανε ούτε 2.000 ευρώ. Μιλάμε για τεράστια διαφορά με μειωμένους τζίρους. Η κατάσταση ειναι τραγική. Δίνουνε το 10% από τις προηγούμενες φορές και με τέτοια είδους οικονομική πολιτική, οι επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να αντέξουν. Με λίγα λόγια είναι κοροϊδία η πέμπτη δόση της εισπρακτεα προκαταβολής! Όταν όμως κάνεις το αίτημα βγαίνει ότι θα στο δώσουν όλο υποτίθεται…


Ο κόσμος περίμενε να πάρει κάποια λεφτά για να περάσει τον επόμενο μήνα! Πως να τη βγάλει ο επιχειρηματίας με ένα χιλιάρικο;

Σε μία κοινωνία που είναι υποχρεωτικό το κλείσιμο των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας, θα έπρεπε το κράτος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανοίξει την κάνουλα δίνοντας χρήματα στη μεσαία και κατώτερη τάξη των επιχειρήσεων. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη!» καταγγέλουν χαρακτηριστικά αγανακτισμένοι επιχειρηματίες του δήμου μας και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Δυσάρεστα νέα και απογοήτευση για χιλιάδες επιχειρηματίες! Μεγάλο «ψαλίδι» στα ποσά! Η «παγίδα» της εξόφλησης και ποιοι θα μείνουν εκτός!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.