Βιτριόλι – Ζωγράφου: Σοκ και δέος… Το μεγαλείο ψυχής του πατέρα της Ιωάννας για την Έφη που έριξε το βιτριόλι»: «Είναι σε απόγνωση αλλά τι να το κάνω; Εγώ θέλω το παιδί μου»…

Το μεγαλείο της πονεμένης ψυχής του βρήκε τη δύναμη να ξεδιπλώσει με το μήνυμά του  στη φερόμενη δράστιδα της επίθεσης στην κόρη του ο πατέρας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της κόρης του αλλά και στους λόγους για τους οποίους έχουν «παγώσει» τα χειρουργεία.

«(Τα Χριστούγεννα φέτος) ήταν πάρα πολύ λυπημένα. Η κόρη μου αυτή τη στιγμή είναι σε μία κατάσταση σταθερή χωρίς να προχωράει λόγω κορωνοϊού. Είναι σταθερή. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υπόλοιπη δουλειά που έχει να κάνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο Θριάσιο τώρα γιατί είναι φρακαρισμένο. Είναι όλοι οι διάδρομοι κλεισμένοι. Που να μπει τώρα αυτό το παιδί. Δεύτερον, δεν υπάρχει αν χρειαστεί στο χειρουργείο να την κρατήσουν μέσα δεν υπάρχει δωμάτιο. Και περιμένουμε να ελαφρύνει η υπόθεση κατά κάποιο τρόπο να μας φωνάξουν να την πάμε για οτιδήποτε χρειάζεται», ανέφερε ο πατέρας της Ιωάννας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Για τον κόσμο που παίρνει τηλέφωνο και ενδιαφέρεται για την Ιωάννα ξέρει ο καθένας μόνος του αν πρέπει και τι πρέπει να κάνει. Η οικογένειά μας σας ευχαριστεί όλους», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προφυλακισμένη κατηγορούμενη Έφη που δεν έχει σπάσει τη σιωπή της, ο πατέρας της Ιωάννας τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Κάτι θέλει να κρύψει. Κάτι με το δικηγόρο της τα μιλάνε και ράνουν και κάνουν για να μη θέλει να μιλήσει ακόμα κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει. Ήδη έπρεπε να είχε μιλήσει. Αλλά τώρα το τραβάει ακόμα. Το τραβάει και άλλο. (…) Είναι μετανιωμένη. Έχει καταλάβει τι έχει κάνει και είναι σε απόγνωση τώρα αυτή. Αλλά τι να την κάνω εγώ αυτή. Εγώ το παιδί μου θέλω».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.