Κρίμα για τον δήμο μας! Δεν υπάρχουν προμηθευτές στου Ζωγράφου κ.Θώδα; Άλλα διαφημίζετε και άλλα πράττετε!

Ντροπή και κρίμα κύριοι της διοίκησης! Ποιος έκανε τις προμήθειες κύριε Δήμαρχε; Σας ενημέρωσαν γι αυτό;

Όπως σας είχαμε αναφέρει η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου έδωσε 5.500 ευρώ για αναμνηστικά δώρα Χριστουγέννων την ώρα που αρνείται να συνδράμει στις ανάγκες των μαθητών των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών σε ότι αφορά την τηλεκπαίδευση.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δεν έφτανε μόνο αυτό, η προμήθεια αυτών θα γίνει από κατάστημα που εδρεύει στην Αργυρούπολη! Γιατί κύριοι της διοίκησης δεν υπήρχε κατάστημα στου Ζωγράφου και έπρεπε να απευνθείτε στην Αργυρούπολη; Δεν γνωρίζετε ότι οι μικρομεσαίες επιχείρησεις της πόλης μας πληττονται;
Από την άλλη μεριά βλέπουμε ολοσέλιδη διαφήμιση σε εφημερίδα για την στήριξη της τοπικής αγοράς από πλευράς της δημοτικής αρχής. Δηλαδή για να καταλάβουμε: από τη μία διαφημίζετε ότι «ψωνίζουμε στην πόλη μας και ενισχύουμε τα τοπικά καταστήματα» και από την άλλη δίνετε χιλιάδες ευρώ σε κατάστημα που εδρεύει στην Αργυρούπολη. Κάτι μάλλον δεν πάει καλά εδώ… Δε νομίζετε;

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το εμπόριο και τις μικρές επιχειρήσεις στον Δήμο μας, θα περίμενε κανείς το δημοτικό χρήμα που ξοδεύει η δημοτική αρχή για προμήθειες και αλλά έξοδα που χρειάζεται για την καλή λειτουργία του, να μοιράζεται σε τοπικές επιχειρήσεις, όταν βέβαια το επιτρέπει η νομοθεσία και οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν προμηθευτές στου Ζωγράφου;  Τι έχετε να πείτε γι΄αυτό στους δημότες που σας στήριξαν στις εκλογές;

Εμείς πάλι τους λέμε «υπομονή παιδιά, δεν έχετε δει τίποτε ακόμη. Κρίμα για τον δήμο μας!»

Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.