Γιατί κ.Δήμαρχε Βασίλη Θώδα δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση από το Δήμο Ζωγράφου στους επαγγελματίες που πλήττονται λόγω πανδημίας; (ΦΩΤΟ)

Εσείς το ξέρετε ❓
Το Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου αποφάσισε (10/4/2020 ) την απαλλαγή των επιχειρήσεων που είναι κλειστές λόγω covid από τα δημοτικά τέλη :
🔹 καθαριότητας και φωτισμού και
🔹 από τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων ❗

Δυστυχώς έμεινε στα χαρτιά καθώς δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση από το Δήμο προς τους επαγγελματίες που πλήττονται ❗
Μετά από ερώτηση μας στο δημοτικό συμβούλιο μάθαμε ότι μόνο ένας αθλητικός σύλλογος έχει υποβάλει αίτηση στο Δήμο για να επωφεληθεί από αυτή την απαλλαγή ❗
Κρίμα❗
Άλλοι δήμοι κινητοποιήθηκαν για να υποστηρίξουν τους επαγγελματίες της πόλης τους
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου έφτιαξε ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία γίνονται εύκολα και γρήγορα οι αιτήσεις απαλλαγής.

Μαζι Για Την Πολη Μας – Ανεξαρτητη Δημοτικη Παραταξη Ζωγραφου
Γιατί η απόφαση δεν αφορά όλα τα επαγγελματικά ακίνητα αλλά μόνο όσα αφορούν σε επιχειρήσεις με ΚΑΔ που περιλαμβάνεται στις υπουργικές αποφάσεις .Ο δήμος δεν γνωρίζει (δεν έχει τεχνική δυνατότητα) αυτές τις επιχειρήσεις .

Ο δήμος Αγ. Δημητρίου και άλλοι δήμοι – αν δείτε- έφτιαξαν μια πλατφόρμα που μπαίνουν οι επαγγελματίες με τους κωδ.taxis και κάνουν αίτηση, ελέγχονται οι ΚΑΔ και εγκρίνεται αυτόματα η αίτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.