Στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Εφτά καραντινάτες ιστορίες» ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας (BINTEO)

Στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Εφτά καραντινάτες ιστορίες»  βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
Ο κ. Θώδας συνομίλησε με τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι ανέλαβαν, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, να ψυχαγωγήσουν τους κατοίκους της πόλης με τις θεατρικές αφηγήσεις επτά ιστοριών που γράφτηκαν μέσα στην καραντίνα.
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου ευχαρίστησε τη Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, η οποία έχει την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης αλλά και τους ηθοποιούς Τάσο Ιορδανίδη, Δημήτρη Καραβιώτη,  Θανάση Κουρλαμπά, Σοφία Πανάγου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιάννα Σταυράκη για τη σημαντική  πρωτοβουλία και την ανάσα αισιοδοξίας  που προσφέρουν με τον τρόπο αυτό στους δημότες, τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε.
Υπενθυμίζεται ότι οι «Εφτά Καραντινάτες Ιστορίες» θα προβληθούν σε ζωντανή μετάδοση, μέσα από τη βίλα Ζωγράφου, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2020 και 16 και 17 Ιανουαρίου 2021 στις 8:30 μ.μ., από το κανάλι τουΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCw7bo5XTCkpc2pxpmCE1Z3g) .  H προβολή της θεατρικής παράστασης είναι δωρεάν.
Τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα συνόδευσαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ευθυμίου.

Σημείωση: Για επιπλέον πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου στο τηλέφωνο 210-7481396.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.