Νέα χοάνη στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της νέας χοάνης στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Ζωγράφου, μετά τις εργασίες αρκετών ημερών.
Η νέα χοάνη θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην ασφάλεια των εργαζόμενων και θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης με αποτέλεσμα να είναι πιο γρήγορη και καθαρή η μεταφόρτωση των σκουπιδιών στις νταλίκες του Δήμου, για τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Φυλής.


Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο.
Ο κ. Θώδας δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο για το Δήμο μας, καθώς θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζόμενους μας. Επίσης θα βοηθήσει ώστε να γίνει πιο εύκολη η δουλειά τους στο χώρο και θέλω να τονίσω ότι είναι το πιο σημαντικό έργο που έχει γίνει στο Σταθμό Μεταφόρτωσης από το 2010 και μετά.»
Η νέα χοάνη δεν κόστισε στον Δήμο Ζωγράφου ούτε ένα ευρώ και ήταν αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που έγιναν με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.