Προς υποχρεωτική η μείωση των ενοικίων και τον Δεκέμβριο!

Γράφει η Φιλοθέη Μακριδάκη

Ειδικός Φοροτεχνικός – Αρθρογράφος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτών

 Η υποχρεωτική μείωση των ενοικίων κατά 40% επεκτείνεται και για τον Δεκέμβριο. Επομένως, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις νέες δηλώσεις covid που πρέπει να υποβάλλουν στο taxis net αλλά και στις προθεσμίες που υπάρχουν για τυχών διορθώσεις σε δηλώσεις των προηγούμενων μηνών.

SOS Το σύστημα είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή για δηλώσεις covid για τον μήνα Νοέμβριο, για όσους έχουν λάβει δηλαδή μειωμένο μίσθωμα τον Νοέμβριο, οπότε δηλώστε άμεσα το μειωμένο μίσθωμα που εισπράξατε , έτσι ώστε να λάβετε στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο taxis το 50% του ανείσπρακτου ποσού .

Μειωμένο ενοίκιο δικαιούνται οι κάτωθι περιπτώσεις.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ COVID

⇒ Η μείωση μισθώματος να αφορά κύρια κατοικία στην οποία ο μισθωτής είναι εργαζόμενος και έχει ανασταλεί η σύμβαση εργασίας του

⇒ Η μείωση μισθώματος να αφορά κύρια κατοικία στην οποία ο/η σύζυγος/Μέρος Συμφώνου Συμβίωσης (Μ.Σ.Σ.) του μισθωτή είναι εργαζόμενος και έχει ανασταλεί η σύμβαση εργασίας του

⇒ Η μείωση μισθώματος να αφορά την φοιτητική κατοικία τέκνου – εξαρτώμενου μέλους του πληττόμενου

⇒ Η μείωση μισθώματος να αφορά την επαγγελματική στέγη του πληττόμενου

⇒ Η μείωση μισθώματος να αφορά την κύρια κατοικία ναυτικού

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.