ΟΠΕΚΑ: Από σήμερα οι πληρωμές… επιδόματα και παροχές

Σήμερα τα επιδόματα που καταβάλλονται είναι: η πέμπτη δόση για το Επίδομα Παιδιού Α21, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), το επίδομα στέγασης, το επίδομα γέννησης, τα προνοιακά επιδόματα ατόμων με αναπηρία, το επίδομα στεγαστικής συνδρομής, το επίδομα ομογενών, το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, η σύνταξη ανασφαλίστων υπερηλίκων (Ν. 1296/1982), η συνεισφορά Δημοσίου του Ν. 4605/2019 και η συνεισφορά δημοσίου για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες του κορωνοϊού” Ν. 4714/2020 ( Πρόγραμμα Γέφυρα).

Παράλληλα, σημειώνεται ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της τρίτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, και για την πέμπτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έλος, σήμερα, λήγει η προθεσμία αιτήσεων στο «myBusinessSupport» για την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙΙ, που αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και αγρότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.