Προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας των ΚΕΠ λόγω των έκτακτων μέτρων για τον covid- 19 από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των ΚΕΠ κατά το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες επιδημιολογικές συνθήκες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί ανά την επικράτεια, αλλάζει από σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, ο τρόπος λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Συγκεκριμένα:

Τα ΚΕΠ θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. έως και τις 15:30 μ.μ., με τους πολίτες να προσέρχονται στην υπηρεσία από τις 7:30 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ.,  αυστηρά μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, προκειμένου να να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός, και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματά τους.
Η εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ΚΕΠ, τα οποία συμμετέχουν στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης μέσω τηλεδιάσκεψης (MyKEPLive), θα πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00 π.μ. μέχρι 14.30μ.μ..
Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται στις δημόσιες υπηρεσίες κατά προτεραιότητα και κατόπιν προηγούμενου ραντεβού.  Σε περιπτώσεις δε που δικηγόροι προσέρχονται στις δημόσιες υπηρεσίες χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.