«Μαζί για την πόλη μας»: Η εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 φωτίζει τους αγώνες του σήμερα για Δημοκρατία και Κοινωνική δικαιοσύνη!

Η εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 φωτίζει τους αγώνες του σήμερα για Δημοκρατία και Κοινωνική δικαιοσύνη.
Αν και πολλοί προσπαθούν με κάθε τρόπο, να την σβήσουν απο την μνήμη μας η 17η Νοέμβρη παραμένει εκδήλωση τιμής και μνήμης συνδεδεμένη πάντα με τους δημοκρατικούς αγώνες του λαού μας.
Για τη Δημοκρατία, ενάντια στο φασιμό και τον ακροδεξιό λαικισμό, για το δικαίωμα στη δουλειά , στη μόρφωση, για κοινωνική δικαιοσύνη.
Στο Δήμο μας η 17η Νοέμβρη είναι συνδεδεμένη με την εκδήλωση μνήμης στους τάφους των νεκρών του Πολυτεχνείου στο κοιμητήριο της πόλης μας
Ο Δήμαρχος κ. Θώδας εναρμονιζόμενος με τις αυταρχικές κυβερνητικές αποφάσεις ακύρωσε αυτή την εκδήλωση.
Επέλεξε ως συνεπής διαδοχος του τ. δημάρχου – και επι χούντας δημάρχου- Γ. Καζάκου -να αποκλείσει κάθε αλλη παράταξη και να τελέσει μόνος του μνημόσυνο (παραβλέποντας ακόμα και τις οδηγίες για την τέλεση των μνημοσύνων!)
Θεωρούμε αυτή την ενέργεια απαράδεκτη και προσχηματική, καθώς σεβόμενοι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου κάθε παράταξης, θα μπορούσε η καταθεση στεφάνων στους τάφους των νεκρών του Πολυτεχνείου να πραγματοποιηθεί, όπως πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου.
Τιμάμε την 17η Νοέμβρη
Θα τιμήσουμε τους νεκρούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου
Λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας
Δεν ξεχνάμε
Ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι διαρκής !
Συνεχίζουμε !

Η εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 φωτίζει τους αγώνες του σήμερα για Δημοκρατία και Κοινωνική δικαιοσύνη.

Αν και πολλοί…

Δημοσιεύτηκε από Τίνα Καφατσάκη στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.