Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Πρασίνου σε κεντρικούς άξονες και οδούς του Δήμου Ζωγράφου (φωτο)

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ζωγράφου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, έχει ξεκινήσει τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε δρόμους, πλατείες και πάρκα της πόλης μας.

Κλιμάκια από υπαλλήλους και εργάτες της Διεύθυνσης Πρασίνου προχωρούν σε κλάδεμα των εποχιακών φυλλοβόλων και στον καλλωπισμό παρτεριών στους κεντρικούς άξονες της πόλης.


Σήμερα, οι παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου συνεχίστηκαν με το κλάδεμα φυτών και δέντρων στους κοινόχρηστους χώρους των οδών Γρηγορίου Κουσίδου, Κρήτης και Εθνικής Αντιστάσεως έως το ύψος της Αγίας Μαρίνας, παρουσία του Αντιδημάρχου Πρασίνου, Γιάννη Βούρτση.

Στη συνέχεια, υπάλληλοι της Υπηρεσίας με οχήματα του Δήμου περισυνέλλεξαν και απομάκρυναν τα κομμένα κλαδιά από τα συγκεκριμένα σημεία.


Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και την ανανέωση, διατήρηση και ανάπτυξη του πρασίνου στον Δήμο Ζωγράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.