Μαζί για την Πόλη μας: «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία!Νέο ρεσιτάλ βίας και τραμπουκισμού απέναντι σε ανήλικους μαθητές!»(ΦΩΤΟ)

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους μαθητές που συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να προβάλλουν στην Νίκη Κεραμέως τα αιτήματά τους για τα σχολεία και τις ανάγκες που υπάρχουν στην παιδεία.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες ζητούσαν ασφάλεια υγειονομική για τη λειτουργία των σχολείων, εκπαιδευτική επάρκεια με περισσότερους καθηγητές και τμήματα μέχρι 15 παιδιά, μέσα σε συνθήκες πανδημίας μάλιστα. Τα αιτήματα τους είναι αιτήματα του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση απάντησε με πρωτοφανή αυταρχισμό σε βάρος 15χρονων παιδιών,
Παρά τον εκφοβισμό από το υπουργείο Παιδείας, οι μαθητές επιμένουν να ζητούν μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη και αύξηση του προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν με ακρίβεια οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Ζητούν επίσης την πρόσληψη εκπαιδευτικών, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία και να δημιουργηθούν περισσότερα τμήματα. Και απαιτούν να μην εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση που προβλέπει την απαγόρευση της συμμετοχής στην εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία όσων συμμετέχουν στις καταλήψεις και να λαμβάνουν απουσίες.
ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

‼️Νέο ρεσιτάλ βίας και τραμπουκισμού απέναντι σε ανήλικους μαθητές‼️

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους μαθητές που…

Δημοσιεύτηκε από Μαζι Για Την Πολη Μας – Ανεξαρτητη Δημοτικη Παραταξη Ζωγραφου στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.