Ο Δήμος Ζωγράφου καθάρισε την Γεωργίου Παπανδρέου στο Γουδή! (ΦΩΤΟ)

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο συντονισμένες δράσεις καθαριότητας στο Δήμο Ζωγράφου διοργάνωσε η Υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου.

Συνολικά 15 οδοκαθαριστές και πέντε εργαζόμενοι στο Πράσινο καθάρισαν ολόκληρο το τμήμα της Γεωργίου Παπανδρέου στο Γουδή, από το κάτω μέρος του Πάρκου ως την οδό Ούλωφ Πάλμε.

Χωρισμένοι σε ομάδες απομάκρυναν σκουπίδια και μικροαντικείμενα από τα παρκάκια, τα παρτέρια και τα πεζοδρόμια που βρίσκονται κατά μήκος της Παπανδρέου, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμου Μπουλούκου.

Στο τέλος της δράσης καθαριότητας και ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας πέρασε από την περιοχή, είδε το αποτέλεσμα και συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους για την αποτελεσματική προσπάθεια τους.

Οι στοχευμένες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου θα συνεχιστούν την Παρασκευή στο χώρο γύρω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Άνω Ιλίσια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.