Δικαιώθηκαν! Μόνιμοι συμβασιούχοι Καθαριότητας και Κοιμητηρίου του Δήμου Ζωγράφου!

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η δικαστική διεκδίκηση για μόνιμη και σταθερή εργασία, συμβασιούχων – «παρατασιούχων» του Δήμου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με το epoli.gr μετά την πρωτόδικη θετική απόφαση και τη μη προσφυγή σε περαιτέρω ένδικα μέσα από τη διοίκηση του Δήμου, οι εν λόγω εργαζόμενοι των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Κοιμητηρίου γίνονται αορίστου χρόνου.

Το epoli.gr για τη σημαντική δικαστική απόφαση, αλλά και για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μην ασκήσει έφεση, επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου, Β’ Αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα Σταματία Τσουμέα, η οποία μας δήλωσε:

«Οι συνάδελφοι είχαν προσληφθεί με ορισμένου χρόνου σχέση εργασίας, είχαν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους από το Υπουργείο Εσωτερικών και τον τότε Υπουργό, λόγω της έλλειψης προσωπικού στις απαξιωμένες υπηρεσίες που εργάζονταν και τη μεγάλη αναγκαιότητα που υπήρξε για να λειτουργήσουν.

Διεκδίκησαν μαζί μας την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και το αποτέλεσμα αυτής της διεκδίκησης ήταν η προκήρυξη 3Κ, που ενίσχυσε πανελλαδικά τις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, με 8.500 χιλιάδες εργαζόμενους.

Οι συνάδελφοι όμως δυστυχώς δεν ήταν μέσα στους επιτυχόντες της προκήρυξης και τότε άρχισε ο δικαστικός τους αγώνας.

Στον αγώνα τους αυτό είμαστε δίπλα τους και μαζί με το δικηγόρο, κ. Δημήτρη Βαλαβάνη, του Δικηγορικού Γραφείου του κ. Χρήστου Νικολουτσόπουλου, συνεργαστήκαμε για να επιτευχθεί η σημαντική αυτή νίκη, μια νίκη που τους επιτρέπει να συνεχίσουν την εργασία τους και να σταματήσει η εργασιακή τους ομηρία.

Ταυτόχρονα βέβαια ενισχύονται και οι υπηρεσίες μας με επιπλέον προσωπικό στο δύσκολο τομέα της καθαριότητας..

Καλή αρχή στους συναδέλφους!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.