Τι απάντησε ο Θώδας στην Καφατσάκη για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Απάντηση στην κυρία Καφατσάκη για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Μία οφειλόμενη απάντηση σχετικά με την ανακοίνωση της κυρίας Καφατσάκη με την οποία διαμαρτύρεται για δήθεν μη συχνές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση που δεν θυμάστε ή δεν έχετε πρόχειρα τα στοιχεία, να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας. Το 2019 μέχρι τον Ιούλιο, σε επτά μήνες, είχατε συγκαλέσει οκτώ (8) συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τον Σεπτέμβριο, οπότε ανέλαβε τη διοίκηση η παράταξή μας και μέχρι το τέλος του χρόνου, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε δέκα (10) φορές. Σε τέσσερις μήνες, δηλαδή, συνεδρίασε περισσότερες απ’ όσες είχε συνεδριάσει όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
Το 2018, επί θητείας σας, μέχρι τον Σεπτέμβριο, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε συνεδριάσει 17 φορές. Φέτος, μέχρι τώρα, δηλαδή τον ίδιο μήνα, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει συνεδριάσει επίσης 17 φορές, παρά την πανδημία η οποία έχει εκτροχιάσει κάθε κανονική λειτουργία παντού και το lock down που μεσολάβησε.
Ακριβώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αναγκαστήκαμε, όπως όλοι σε όλους τους Δήμους, να πραγματοποιήσουμε πολλές συνεδριάσεις δια περιφοράς για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Ελπίζουμε να μην αρνείστε την πραγματικότητα του κορωνοϊού που είναι της μόδας στον ευρύτερο χώρο σας και να μην γίνετε και αρνητές της μάσκας αν και δεν το πιστεύουμε.
Οι επόμενες συνεδριάσεις, εφόσον το απαιτεί η ατζέντα, θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη.
Χαιρόμαστε που ανακαλύψατε την εφαΔ.ρμογή e.Presence με την οποία κατά κάποιο τρόπο πρέπει να είστε εξοικειωμένη, καθότι κατά τη θητεία σας ως δήμαρχος η παρουσία σας (presence) ήταν εν πολλοίς εκ του μακρόθεν και εικονική. Οι δημότες δεν είχαν τη δυνατότητα να σας βλέπουν ούτε με τηλεδιάσκεψη.

Ζωγράφου Ώρα για δουλειά

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.