Ξεκίνησαν από σήμερα 17/7/2020 έως και 05/8/2020 οι αιτήσεις για τα voucher σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Αρχίζει σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη συμμετοχή στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., που αφορά στα voucher για τους Παιδικούς Σταθμούς , τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ  για το σχολικό έτος 2020-2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eeta.gr) έως και την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έχουν: 

α) οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή αυτοαπασχολούμενες ή εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης και

β) οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης oι τακτικού και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Σ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Σ.Α., οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις κατηγορίες των θέσεων Β3 και Δ του Άρθρου 3 της πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) για να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το παιδί τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου:

Συνημμένα Αρχεία

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.