Επίσκεψη και τρόφιμα στο Γηροκομείο του Αγίου Θεράποντος από την Προοδευτική Συμμαχία Ζωγράφου! Μαζί τους και ο Νίκος Παππάς (φωτο)

Σήμερα, 13 Ιουλίου 2020, μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ζωγράφου επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο του Αγίου Θεράποντος και παραδώσαμε τρόφιμα, είδη υγιεινής και προϊόντα για την προστασία από τον covid – 19, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα μέλη μας και τη νεολαία. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχε και ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα, κ. Νίκος Παππάς.

Ενημερωθήκαμε για το υπερθετικό και αξιοζήλευτο κοινωνικό έργο που επιτελείται από τη διευθύντρια του ιδρύματος, τον Ι.Ν. του Αγίου Θεράποντος και τους εθελοντές. Η δυναμική, η αποδοχή, το σφρίγος και η εξωστρέφεια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Ίδρυμα.

Σήμερα ξεκινήσαμε μια συνεργασία που θα έχει μέλλον. Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους απόμαχους της ζωής αποτελεί για εμάς καθήκον, γιατί έτσι θα κατορθώσουμε να Μείνουμε όλοι μαζί ΟΡΘΙΟΙ.

13/07/2020

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.