Αναφέρετε άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας στον Δήμο μέσω novoville!

Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα της πόλης, αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Δήμο Ζωγράφου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Ζωγράφου παρακαλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια, αναφέροντας τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, μέσω της εφαρμογής novoville.

Tο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν στον Δήμο,  με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας (π.χ αποκομιδή σκουπιδιών – μπάζων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση κάδων – φωτιστικών κ.λ.π.). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες έχουν άμεση ενημέρωση και εικόνα για τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Πατώντας ‘Νέα Αναφορά’ και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημά σας καταχωρείται ηλεκτρονικά άμεσα από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σας ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση. Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.