Ανακοίνωση για τους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τους βρεφικούς  και παιδικούς σταθμούς, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους πίνακες αναρτημένους στους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς, στο Δημοτικό Κατάστημα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζωγράφου και στη ψηφιακή  πλατφόρμα https: // zografouaitiseisvn.tcloudapp.net.

Επισημαίνεται επίσης ότι τυχόν ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https: // zografouaitiseisvn.tcloudapp.net. από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου: 

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΩΝ  ΣΤΑΘΜΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω πολύ μεγάλου αριθμού φακέλων με δικαιολογητικά εγγραφής, οι οποίοι είτε ταχυδρομήθηκαν είτε απεστάλησαν με courier τις δύο (2) τελευταίες μέρες της καταληκτικής ημερομηνίας (Παρασκευή 26-06-2020), δεν δύναται  να ολοκληρωθεί η επεξεργασία τους έως την Παρασκευή 03-07-2020, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Για το λόγο αυτό ορίζεται νέα ημερομηνία ανάρτησης προσωρινών πινάκων μοριοδότησης η Παρασκευή 10-07-2020.

Η ανάρτησή τους θα γίνει στους Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς, στο Δημοτικό Κατάστημα, στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην πλατφόρμα: https: // zografouaitiseisvn.tcloudapp.net.

Κατά συνέπεια, οι ενστάσεις θα κατατεθούν αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https: // zografouaitiseisvn.tcloudapp.net. από τη Δευτέρα 13-07-2020 έως και την Πέμπτη 16-07-2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.