«Μαθαίνω στην αγκαλιά του Ηλυσιακού»: Οι εγγραφές ξεκίνησαν … έλα να πάρεις και την δική σου θέση!

Τελειώνουν τα σχολεία, αλλά η δημιουργική απασχόληση των παιδιών δεν μπορεί να τελειώσει. Ο ιστορικός μας σύλλογος διοργανώνει και φέτος το ετήσιο καλοκαιρινό water camp του συλλόγου. Η καλοκαιρινή καμπάνια του Ηλυσιακού για το επερχόμενο camp έχει τον τίτλο «Μαθαίνω στην αγκαλιά του Ηλυσιακού»!

Αγκαλιά σημαίνει εμπιστοσύνη, αγάπη , ασφάλεια! To camp ξεκινά από τις 29/6 και μέσα από τις οργανωμένες δομές του Ηλυσιακού τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να κάνουν τα πρώτα βήματά τους στην σωστή εκμάθηση της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, αλλά και περιλαμβάνει παιχνίδια αθλητικά (μπασκετ – βολεϋ)  και ψυχαγωγικά, ημιδιατροφή (τοστ, σαντουιτς, νερά, φρούτα), ιατρική επίβλεψη για παν ενδεχόμενο, ΑΣΦΆΛΕΙΑ  και κυρίως αγάπη για τα παιδιά μας.

Είπαμε «Μαθαίνω στην αγκαλιά του Ηλυσιακού» με ασφάλεια, χαμόγελο και παιχνίδι !  Ξεκινάμε τη Δευτέρα 29/6 και για τις επόμενες 5 εβδομάδες θα είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τα παιδία μας, να τα ψυχαγωγήσουμε
Ας μην στερήσουμε από τα παιδιά μας αυτή την καλοκαιρινή αγκαλιά , μία αγκαλιά που θα την θυμούνται για πάντα!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν … έλα να πάρεις και την δική σου θέση !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.