Ο Δήμος Ζωγράφου απομάκρυνε 14 μοτοσυκλέτες από τους δρόμους! (φωτο)

Τη συγκέντρωση και απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που ρυπαίνουν και χαλάνε την εικόνα της Πόλης συνέχισε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου.

Παρουσία του νέου Αντιδημάρχου Δήμου Μπουλούκου συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν 14 μοτοσυκλέτες που είχαν εγκαταλειφθεί σε πολλά σημεία του Δήμου Ζωγράφου. Επίσης απομακρύνθηκαν και δύο αυτοκίνητα από την οδό Ευρυνόμης.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε και σε νέες διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που συλλέγει τα παρατημένα αυτοκίνητα και από εδώ και πέρα θα συνεχιστεί δύο φορές την εβδομάδα η απομάκρυνση των οχημάτων, έναντι μίας που ίσχυε ως τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ένα αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί πρέπει να είναι τρεις μήνες σε πλήρη ακινησία και να έχει ειδοποιηθεί από το Δήμο Ζωγράφου με το γνωστό αυτοκόλλητο. Ο εντοπισμός των οχημάτων γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου ή μέσω του συστήματος διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, του Novoville.

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα με μήνυμα στη διεύθυνση dhmarxos@zografou.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.