Δήμος Ζωγράφου: Κλειστό για εργασίες το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου!

Κλειστό είναι από την Τρίτη 23 Ιουνίου το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του Μουσείου, καθώς «το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής, συντήρησης και πρόληψης στο κτήριο και ο καθιερωμένος έλεγχος και συντήρηση των έργων της συλλογής».

Το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για το κοινό από το φθινόπωρο με τις εκθέσεις και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου:

Στο τέλος της δεκαετίας του 2020 το παλαιό κτήριο του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, όπου στεγάζεται το σπίτι – εργαστήριο του ζωγράφου Γιώργου Γουναρόπουλου, θα συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη διατήρηση του χώρου για τις επόμενες γενιές και με την ευκαιρία του καλοκαιρινού διαλείμματος, το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής, συντήρησης και πρόληψης στο κτήριο, καθώς και ο καθιερωμένος έλεγχος και συντήρηση των έργων της συλλογής.

Για τον λόγο αυτό το μουσείο θα παραμείνει κλειστό στο κοινό από τις 23 Ιουνίου. Το μουσείο θα ανοίξει ξανά το φθινόπωρο με τις προγραμματισμένες του εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Μέχρι τότε παραμένει σε επαφή με το κοινό και τους συνεργάτες του μέσω τηλεφώνου(21077776012107487657), ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(info@gounaropoulos.gr), μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) και του ιστοτόπου του (www.gounaropoulos.gr).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.