Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου απομακρύνει από τους δρόμους τα εγκαταλελειμμένα οχήματα! (ΦΩΤΟ)

H Υπηρεσία Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Δήμου Ζωγράφου αποφάσισε να εντατικοποιήσει τους ρυθμούς της συγκέντρωσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης.

Σήμερα απομακρύνθηκαν δύο αυτοκίνητα Ι.Χ από την οδό Γρηγορίου Αυξεντίου στα Ιλίσια τα οποία θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ).

Ο εντοπισμός των οχημάτων γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου ή μέσω του συστήματος διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, του Novoville και αφού γίνουν οι απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες (ενημέρωση κατόχου, παρέλευση διορίας κ.α.) ξεκινούν οι διαδικασίες για την απομάκρυνση τους.

Μέσω του Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Δήμο και να δηλώσετε τα ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν στο Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες (π.χ αποκομιδή σκουπιδιών – μπάζων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση κάδων – φωτιστικών κ.λ.π.)

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα με μήνυμα στη διεύθυνση dhmarxos@zografou.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.