5ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου: Το «ευχαριστώ» από καρδιάς στον Κωστή Παπαναστασόπουλο και τον Διευθυντή του Σχολείου!

To παρόν κείμενο αποτελεί ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, στη στήριξη που απλόχερα και ταπεινά προσφέρθηκε από εσάς σε οικογένειες και μαθητές του σχολείου μας.

«Στις δυσκολίες φαίνονται οι Πράξεις, η Ανθρωπιά, η Συναίσθηση. Λέξεις κενές αν δεν υλοποιούνται απλόχερα!!! Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, που χρειάστηκε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, ο Σύλλογος μας βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας.

Προσκάλεσε επιστήμονες του Δήμου μας για να ενημερώσει σχετικά με την πανδημία, δημιουργώντας και σχετικό ενημερωτικό-βιντεοληπτικό υλικό, ενώ παράλληλα, αφουγκράστηκε και επεξεργάστηκε τις σχολικές ανάγκες είτε ως προς την καθημερινή σίτιση οικογενειών που αδυνατούν, είτε ως προς τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής ψηφιακής συνέχειας των μαθητών!

Η εικόνα που προβάλλουμε αποτελεί άλλο ένα δείγμα ότι ο Σύλλογός μας θα συνεχίζει να επαγρυπνεί ως προς τις καθημερινές ανάγκες με οποιοδήποτε τρόπο. Σήμερα λοιπόν μοιράστηκαν από το Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Δημητρίου Νικόλαο ατομικά αντισηπτικά σε κάθε μαθητή μας.

Την προσπάθειά μας αυτή ενίσχυσε με την προσφορά του σε εξοπλισμό ο κος Παπαναστασόπουλος Κωστής, ο οποίος πέραν αυτού, λίγο καιρό πριν (και ενώ η εκκλησία είχε αναστείλει τη λειτουργία της) είχε συνδράμει επίσης οικογένειες του σχολείου μας με μερίδες φαγητού σε καθημερινή βάση.

Το ευχαριστώ λοιπόν αν και αυτονόητο είναι πηγαίο, καθώς το σχολείο μας αγκαλιάζεται από έμπρακτη ευαισθησία και ανθρωπιά, στοιχεία απαραίτητα τώρα αλλά και στη συνέχεια της σχολικής μας καθημερινότητας».

Μετά τιμής, Το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.