Το «Αγαπώ Ζωγράφου» για τη Λαϊκή Αγορά των Ιλισίων: «…σεβασμός στους μόνιμους κατοίκους, όσο και στους καταστηματάρχες…» (φωτο)

Πλήθος κόσμου έσπευσε σήμερα να κάνει τις αγορές του από την Λαϊκή Αγορά των Ιλισίων, ωστόσο η εικόνα που αντίκριζε ο πολίτης, δε θύμιζε σε τίποτα εκείνη της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης για την προάσπιση της #υγείας του συνόλου των πολιτών.

Συγκεκριμένα, οι πάγκοι είχαν αυξηθεί και οι αποστάσεις μεταξύ τους μειώθηκαν στο ελάχιστο, συνωστίζοντας πολίτες μεταξύ τους κατά την αγορά των προϊόντων, ενώ η #απουσία της Δημοτικής Αρχής ως προς την υπενθύμιση των αποστάσεων έστω, ήταν αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς.

Επειδή, η υγεία των πολιτών προέχει και αποτελεί το πρωταρχικό μας στόχο, ζητάμε από την #Δημοτική_Αρχή, να προβεί στους σχετικούς #ελέγχους με συνέπεια και συνέχεια, προκειμένου να ελέγχεται η συνολική εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται για την διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας.

Αν και αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η απαγόρευση δραστηριοποίησης πολλών παραγωγών στις λαϊκές, δημιούργησε πολλά προβλήματα και πλέον διανύουμε μια εποχή όπου παράγονται πολλά ευπαθή προϊόντα και πρέπει να διατίθενται άμεσα, ωστόσο οφείλουμε όλοι μαζί, #Δήμος#καταναλωτές και #παραγωγοί να δείξουμε ψυχραιμία και κουλτούρα #συνεργασίας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ως Δημοτική Κίνηση #Αγαπώ_Ζωγράφου ότι η #φιλοξενία της Λαϊκής Αγοράς τόσο στα Ιλίσια και γενικότερα σε περιοχές του Δήμου μας, προϋποθέτει τον #σεβασμό τόσο στους #μόνιμους_κατοίκους, όσο και στους #καταστηματάρχες, για λόγους λειτουργικούς, αισθητικούς και δημόσιας υγείας.

#AgapoZografou

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.