Δήμος Ζωγράφου: Νέα εθελοντική αιμοδοσία – Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια)

Ο Δήμος Ζωγράφου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, συνεχίζει τη διοργάνωση έκτακτων αιμοδοσιών προκειμένου να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες για φιάλες αίματος λόγω της συγκυρίας.
Σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, ο Δήμος Ζωγράφου διοργανώνει νέα έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στην Πλατεία Αλεξανδρή 09.00 -13.00

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες συνδημότες μας και όχι μόνο που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, ας κάνουμε μία μικρή κίνηση η οποία όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά, αυτή μεταξύ ζωής και θανάτου, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Από εμάς περιμένουν. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορεί να αντιστοιχούν στη ζωή κάποιου άλλου
Να είμαστε εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.