Επιστολή ανεξαρτητοποίησης Δ.Κολομπάτσου – Δεν παραδίδει την έδρα! – «…πάλεψα να γίνουν οι απόψεις μου αποδεκτές. Δεν κατέστη εφικτό!»

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημήτρη Κολομπάτσου προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τασία Μπότου:

Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου,

Κύριε Δήμαρχε,

Συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι,

Αγαπητοί συμπολίτες

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική ομάδα «Αγαπώ Ζωγράφου», με την οποία εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Κατήλθα στις Δημοτικές εκλογές για να λύσω προβλήματα της πόλης μας. Για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου για να γίνουν οι γειτονιές του Δήμου μας πιο ανθρώπινες, πιο καθαρές, πιο βιώσιμες.

Από τη πρώτη μέρα της εκλογής μου, είχα την άποψη ότι τα τοπικά προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με την μέγιστη ενωτική προσπάθεια, με διάθεση συνεργασίας και συγκλίσεων από όλους τους εμπλεκομένους.

Πάνω από παραταξιακές και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Πάνω από εγωιστικές εμμονές.

Όλο αυτό το διάστημα, με αλλεπάλληλές εισηγήσεις μου προς τη Δημοτική ομάδα και τη παράταξη του «Αγαπώ Ζωγράφου», πάλεψα να γίνουν οι απόψεις μου αυτές αποδεκτές. Δεν κατέστη εφικτό.

Συγκεκριμένα, στην έκτακτη και επείγουσα περίοδο της υγειονομικής κρίσης, με δημόσια δήλωσή μου, δεσμεύτηκα ότι θα στηρίξω με κάθε τρόπο τη Διοίκηση του Δήμου σε όλες τις σωστές , σχετικές αποφάσεις της, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας προς τους συνδημότες μου.

Με την παρούσα επιστολή, δηλώνω ότι παραμένω σε αυτή τη γραμμή συμπόρευσης με τη Δημοτική Συμπαράταξη που οι πολίτες επέλεξαν να βρεθεί στη Διοίκηση του Δήμου, συμβάλλοντας με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω στο κοινό έργο αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων.

Πιστεύω ότι ερμηνεύω σωστά το μήνυμα που παίρνω από την καθημερινή  επικοινωνία με τους συμπολίτες μου. Εύχομαι επίσης, ότι θα αποδειχτώ άξιος της εμπιστοσύνης τους για ειλικρινή πολιτικό λόγο και αποτελεσματικές λύσεις που θα πάνε επιτέλους την πόλη μας μπροστά.

Ευχαριστώ τους συναγωνιστές του «Αγαπώ Ζωγράφου» για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια, καθώς κ τον επικεφαλής κ. Παπαναστασόπουλο Κωστή. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα βρεθούμε ξανά μαζί σε κοινούς αγώνες, σε κοινά μετερίζια, για ένα καλύτερο αύριο για τη πόλη μας.

Μετά τιμής

Κολομπάτσος Δημήτριος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.