Τα «μπράβο» και τα «συγχαρητήρια» του Δ.Κολόμπατσου στον Β.Θώδα και μετά η… «ανεξαρτητοποίηση»! – Κ.Παπαναστασόπουλος: «…θεωρείται πλέον ξένο σώμα για το «Αγαπώ Ζωγράφου»!»

Διαβάστε τι έγραφε την Πρωταπριλιά του 2020, ήτοι πριν περίπου δύο μήνες, ο «ανεξάρτητος» πλέον δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κολομπάτσος. 

Ο Δημήτρης Κολομπάτσος, δραστήριο μέλος της δημοτικής κίνησης «Αγαπώ Ζωγράφου», εξηγεί γιατί ψήφισε ΘΕΤΙΚΑ! Τι λέει για τον Βασίλη Θώδα! (ΦΩΤΟ)
…πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όπως λένε και οι ειδικοί, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για το καλό του συνόλου!
Από ZografouNews Ημ. Απρ 1, 2020
Αγαπητοί συνδημότες

Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, ψήφισα θετικά μαζί με την παράταξη του «Αγαπώ Ζωγράφου» σε όλα τα θέματα που έθεσε το Προεδρείο, βάζοντας πάνω απ όλα την έκτακτη συγκυρία που διανύουμε και την ανάγκη για γρήγορες και συναινετικές αποφάσεις.

Σε ότι με αφορά, δεσμεύομαι ότι σε όλες τις επόμενες συνεδριάσεις και για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση, θα τηρήσω με συνέπεια την ίδια στάση ευθύνης, διευκολύνοντας την Διοίκηση του Δήμου στις αποφάσεις της και δίνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας στους συνδημότες μου, καθώς πάντα επιδίωκα και επιδιώκω να είμαι όσο χρήσιμος γίνεται με τις όποιες δυνάμεις που διαθέτω.

Στο σημείο αυτό θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Δήμαρχο της πόλης μας, Βασίλη Θώδα. Τόσο για τις σωστές παρεμβάσεις που ο Δήμος έκανε για τη δημόσια υγεία όσο και για την κοινωνική στήριξη των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων.

Επίσης, μπράβο του που ακολούθησε το παράδειγμα και άλλων Δημάρχων και παραχώρησε το 50% της αποζημίωσης του στο ταμείο για την καταπολέμηση της πανδημίας του 2020. Κλείνοντας, στις θετικές προτάσεις και αποφάσεις πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όπως λένε και οι ειδικοί, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για το καλό του συνόλου.

Με τιμή Κολομπάτσος Δημήτριος

Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος ΝΠΔΔ

Τέλη Μαϊου ακολούθησε η «ανεξαρτητοποίηση» του εν λόγω δημοτικού συμβούλου: 

«Ανεξαρτητοποιήθηκε» ο δημοτικός σύμβουλος του «Αγαπώ Ζωγράφου», Δημήτρης Κολομπάτσος! Να παραδώσει την έδρα του ζητάει ο Κωστής Παπαναστασόπουλος!

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο, την πρόθεση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κολομπάτσου να «ανεξαρτητοποιηθεί» και να στηρίξει την τωρινή διοίκηση του Δήμου.
Σε κατ’ ιδίαν συνάντηση του κυρίου Κολομπάτσου με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστή Παπαναστασόπουλου, ο κύριος Κολομπάτσος έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με τις προθέσεις του.
Ο επικεφαλής του «Αγαπώ Ζωγράφου» ζήτησε από τον κύριο Κολομπάτσο να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του, ως οφείλει.
Η στάση του αυτή δεν τιμά ούτε τον ίδιο, αλλά ούτε την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας.
Η παράταξη του Αγαπώ Ζωγράφου, σεβόμενη τους χιλιάδες ψηφοφόρους, τα μέλη της αλλά και τους εθελοντές της, όπως επίσης και τις κοκκινες γραμμές που έχει θεσπίσει, ανακοινώνει πως ο κυριος Κολομπάτσος με την συγκεκριμένη στάση, θεωρείται πλέον ξένο σώμα για το «Αγαπώ Ζωγράφου».
Του ευχόμαστε πλέον καλή τύχη στη νέα του παραταξιακή φωλιά, όποια και αν ειναι αυτή.
«Μάλλον φιλούσιν οι ποιήσαντες ευ τους παθόντας ή οι παθόντες ευ τους ποιήσαντας.» (Αριστοτέλης)
#agapozografou

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.