Συνεχίζεται η διαδικτυακή «σφαγή» Σαββάτο βράδυ – «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά»: ..το παραλήρημα συνεχίζεται…» – Το εκ παραδρομής λάθος του Στέφανου Γιούργα (φωτο)

Είπαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε τον διάλογο μέσω των Social Media με την Μαζι Για Την Πολη Μας – Ανεξαρτητη Δημοτικη Παραταξη Ζωγραφου αλλά το παραλήρημα συνεχίζεται με τον Στέφανο Γιούργα να υποπίπτει σε νέο λάθος αναφέροντας το σωματείο ως ιδιωτικό, κρύβοντας φυσικά ότι είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Και μιλάει για ανοησίες, αλλά τι θα έπρεπε εμείς να πούμε σε κάποιους που αγνοούν το όνομα της παράταξη που κέρδισε τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στην πόλη του Ζωγράφου και λέγεται Ζωγράφου Ώρα για δουλειά και όχι «Ζωγράφου Μπροστά» όπως έγραψε στο ποστάρισμα του ο «όλα τα ξέρω, όλα τα μαχαιρώνω» κ. Γιούργας. Τουλάχιστον κάποιος το είδε μετά από ώρα και το διόρθωσαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.