Ποσειδώνας Ιλισίων: ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τους αθλητές άνω των 13 ετών! Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής ενάντια στην πανδημία! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Δύο περίπου μήνες μετά ,δύο μήνες πρωτόγνωροι χωρίς προπονήσεις, χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ,τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας ,δεν σταματήσαμε να βρισκόμαστε κοντά στους αθλητές μας . Διαδικτυακή γυμναστική για τους αθλητές και όχι μόνο, διαδικτυακή επιμόρφωση για τους επικεφαλής προπονητές μας.

Ο Όμιλός μας, έχοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας, σχετικά με την τήρηση των μέτρων υγιεινής ενάντια στη διασπορά του Covid-19, σας ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές του κολυμβητικού τμήματος, άνω των 13 ετών σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

Σήμερα εδώ, από το Ιλίσιο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ξεκινάμε όλοι μαζί, έχοντας προμηθευτεί οξύμετρα και θερμόμετρα, για την θερμομέτρηση των αθλητών, καθώς και αντισηπτικά και απολυμαντικά, για την υγιεινή τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών, ενώ ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων προκειμένου η επάνοδος των αθλητών να γίνει με ομαλό τρόπο και να αποφευχθούν φαινόμενα διασποράς του ιού.

Τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο άθλησης και θα εξακολουθήσουμε όλοι μαζί να το κάνουμε, για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον αθλητισμό που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.