Δήμος Ζωγράφου – ΜΑΞΙΑΔΗΖ: Ψάχνει συμπαραστάτες για να αποφύγει τις… ανεπιθύμητες φωνές ο Πίτσιος!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ

Προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας

Θα ήθελα να προτείνω ως αντιπρόεδρος της εταιρείας τα εξής

Σύσταση επιτροπής [αποτελουμενης και απο μελη της αντιπολιτευσης] για την συλλογη στοιχειων και μετρησεων, καθως και καθορισμος υλικων και ποσοτητων για την σωστή συνταξη των τεχνικων προδιαγραφων και του προυπολογισμου των εργων , που προτειθεμεθα να αναθεσουμε, ωστε να ειναι οσο πιο ξεκαθαρα γινεται τα απαιτουμενα.

Με αυτον τον τροπο αποφευγουμε τα σκοτεινα σημεια και τις ασαφειες ωστε να έχουμε ενα ορθό επιθυμητο αποτέλεσμα και να ειναι απολυτα κατανοητες οι προδιαγραφες προς τις εταιρειες η εργολάβους που εξέφρασαν ενδιαφέρον συμμετοχής στις εργασιες που αναρτώνται στο σύστημα ΔΙΑΎΓΕΙΑ απο την Μαξιαδηζ .

Επισης για την απολυτη διαφανεια της διαδικασιας των προσφορων [που πρεπει παντα να ειναι τουλαχιστον 3] και να έρχονται μετα τις αναρτήσεις πρόσκλησης ενδιαφέροντος της εταιρείας , προτεινω επισης με βαση τις ανωτερω αναφερομενες προκαθορισμενες προδιαγραφες των εκαστοτε εργων που βγαζει η εταιρεια, οι συμμετεχοντες εργολαβοι αφου εχουν βεβαιωσει οτι μπορουν να συμμετεχουν στην διεκδικηση του εργου εχοντας τα απαιτουμενα δικαιολογητικα, θα προσκομιζουν στην εταιρεια τις προσφορες τους σφραγισμένες. Καθορισμενη μερα και ωρα και θα παραλαμβάνονται απο την επιτροπη συνταξης τεχνικων προδιαγραφων & προυπολογισμου

Επιτροπή αναθέσεων των έργων .

Η ιδια επιτροπη θα εχει και τον ρολο αξιολόγησης και αναθεσης εργου στον επιλαχοντα, καθως και την αιτιολόγηση της αποφασεως της αυτής προς τα αλλα μελη.

Προτείνω επισης συσταση επιτροπης παραλαβής έργων έχοντας κάνει τον έλεγχο και έχοντας πιστοποιήσει την ποιοτητα και ποσοτητα των καθορισμενων εργασιων με βαση τις τεχνικες προδιαγραφες καθως και επιμετρησεων, δινοντας ετσι την συγκαταθεση της ώστε να προχωρήσει η εταιρεία ασφαλή στην πληρωμη του εργου.

Οσον αφορα τα θεματα του κατεπείγοντος , ( εκτος των θεομηνειων ) θέματα που χρήζουν αμεση επεμβαση υπαρχουν νομίζω για αυτες τις περιπτωσεις εταιρειες συντηρησεως Μα και κατ εξαιρεση πιθανως υπαρχουν πρόθυμα τα συνεργεια του δημου να επέμβουν ,ωστε να δωσουν μια αρχικη προχειρη λυση δίνοντας στην επιτροπη αξιολόγησης τεχνικων προδιαγραφων και προϋπολογισμού της εταιρείας ΜΑΞΙΑΖΗΖ χρονο να επέμβει με καθαρή σκέψη & χωρίς λάθη στις επιλογές της και να αναθεσει την επισκευη της βλάβης άμεσα εχοντας το απολυτα σωστο αποτελεσμα χωρις να επαναπροσδιορίσουμε εργασιες και να εχουμε επιπλέον περιττά έξοδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΙΤΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.