ΕΥΔΑΠ: Εντολή του υπουργού Υποδομών, να μην κοπεί το νερό σε κανέναν! Τεράστιες ουρές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντολή του υπουργού Υποδομών δεν θα κοπεί το νερό σε κανέναν

Δεν θα κοπεί το νερό σε κανέναν καταναλωτή έπειτα από εντολή του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιάννης Καραγιάννης.

Σημειώνεται ότι από πολύ νωρίς το πρωί είχε σχηματιστεί τεράστια ουρά έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για τη μεγάλη αναμονή, η οποία όπως λένε στο protothema.gr ξεπερνά τη μια ώρα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο οι πολίτες που περιμένουν στην ουρά φορούν μάσκες και τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις ασφαλείας.

Μετά από τις εικόνες με τις ορυρές, ο κ. Καραγιάννης κάλεσε τους καταναλωτές να προτιμούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές καθώς αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η υγεία και τόνισε ότι ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρονικά, μετά από την απόφαση να μην κόβεται το νερό, μπορούν να περιμένουν και να μην προσέλθουν τώρα να εξυπηρετηθούν στο κατάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.