Κορωνοιός: Καθημερινές οι απολυμάνσεις στον Δήμο Ζωγράφου! (φωτο)

Κανονικά και βάσει τού σχεδιασμού συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Ζωγράφου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες καταβάλλουν αδιάκοπες προσπάθειες,  σε συνεργασία με τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ και υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και του προέδρου της εταιρείας Λεωνίδα Κουφού, προχώρησαν σε νέο γύρο απολυμάνσεων πεζοδρόμων, πεζοδρομίων, κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτηρίων σε Γουδή, Ιλίσια και Ζωγράφου.

Μεταξύ άλλων στην Πλατεία Τρικόρφου, στην Πλατεία Δημοκρατίας του Περού (Μακρυγιάννη και Βακτριανής), στην Πλατεία Αόρνου, στην Πλατεία Κορνόβου (Ιαξάρτου και Υφασίου), στην Πλατεία Μάχης της Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, στους πεζοδρόμους Αθανασίου Διάκου και Γρηγορίου Αυξεντίου στα Σχολεία, στις οδούς Ιπποκρήνης, Αλέκου Παναγούλη, Ιάσονος Μαράτου, Ελ. Βενιζέλου, Πλεύρωνος, Δημοκρατίας, Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, Ωρίωνος, Ηφαιστίωνος κ.α.

Οι προληπτικές δράσεις κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα συνεχιστούν σε όλον τον Δήμο Ζωγράφου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.