Δήμος Ζωγράφου: ΑΫΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΔΕΙΤΕ τις αναλυτικές οδηγίες!

ΟΣΟΙ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ  ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΥΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ  (2107772671)

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΩΡΕΣ 08.00π.μ. – 11.00π.μ. ,

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Ο ασθενής δύναται να συνδέεται στο Σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p) είτε με τους κωδικούς πρόσβασης στο Σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, εφόσον διαθέτει («Είσοδος με ΠΦΥ»), είτε με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet) και να δηλώνει ότι επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά τις συνταγές φαρμάκων που του συνταγογραφούνται.

Στην περίπτωση αυτή, δηλώνει, επίσης, υποχρεωτικά τον τρόπο με τον οποίο θα λαμβάνει τις ανωτέρω συνταγές, ο οποίος μπορεί να είναι, είτε μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό του τηλέφωνο, καταχωρώντας τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο σύστημα, είτε και μέσω μηνύματος (email) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, καταχωρώντας στο σύστημα τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.