Το περιορισμό πρόσβασης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου ανακοίνωσε ο Πρύτανης του ΕΜΠ!Ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την απόφαση!

Το περιορισμό πρόσβασης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου ανακοίνωσε ο Πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής λόγω αυξημένης κίνησης εντός των ορίων της, η οποία δημιουργεί συνθήκες αυξημένου κινδύνου μετάδοσης του ιού.

Ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την απόφαση και προτρέπει τους δημότες να τηρήσουν απαρεγκλίτως τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και πέραν αυτού να αναλάβουν και σε ατομικό επίπεδο την ευθύνη υιοθέτησης συμπεριφοράς που δεν θα διακιβεύει την προσωπική και δημόσια υγεία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πρυτανείας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ ΛΟΓΩ COVID-19

Η παρουσία ολιγάριθμων ή πολυάριθμων ομάδων επισκεπτών και περιπατητών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Συγκρότημα Πατησίων του ΕΜΠ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία δεδομένης της εξέλιξης της διασποράς του COVID-19.

Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του προσωπικού και των εργαζομένων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), σε εφαρμογή των αποφάσεων, που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, δεν επιτρέπεται στο εξής η πρόσβαση οχημάτων και πεζών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Συγκρότημα Πατησίων του ΕΜΠ.

Εξαιρούνται του μέτρου αυτού όσοι, μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΕΜΠ, προσέρχονται στην εργασία τους ή σε εν λειτουργία υπηρεσίες του Ιδρύματος (όπως, εστιατόριο).

Στην περίπτωση πλήρους αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος, η εξαίρεση θα αφορά μόνον όσους έχουν ειδική άδεια από τη Διοίκηση του ΕΜΠ.

Η εφαρμογή του μέτρου τίθεται σε ισχύ άμεσα.

Παρακαλούνται τα μέλη της κοινότητας του ΕΜΠ και όλοι οι πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠ

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.