Δήμος Ζωγράφου: «Τρεις και ο κούκος»! Ακυρώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω έλλειψης απαρτίας! Κανένας σεβασμός στην ψήφο του πολίτη! (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε για την Δευτέρα 24/2 το προγραμματισμένο για χθες στις 19.30 ΔΣ του Δήμου Ζωγράφου λόγω έλλειψης απαρτίας. Γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν προσήλθαν; Τους έπιασε η γρίππη ή μήπως από τις πολλές πίτες εξαντλήθηκαν; Εκτός και αν ετοίμαζαν τις ψησταριές για σήμερα Τσικνοπέμπτη.

Ωραία σέβονται κάποιοι την ψήφο του πολίτη. Μετά στις εκλογές θα παρακαλάνε για ψήφους όμως. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ποιοι λιγοστοί και προς τιμήν τους προσήλθαν και ποιοι ήταν απόντες από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μετά από μια ώρα περίπου να ανακοινώσει την ματαίωσή του.

Για να δούμε την Δευτέρα θα προσέλθουν; Θα έχουμε απαρτία ή θα είναι κουρασμένοι από το ΣΚ;  Αν από τώρα ξεκίνησαν να μην πηγαίνουν μετά από ένα δύο χρόνια τι θα γίνει; Θα το κλείσουμε το μαγαζάκι;

Οψόμεθα…

 

 

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.