Κύριε Λεωνίδα Κουφέ τι ακριβώς συμβαίνει στο κυλικείο του κοιμητηρίου; Τι γίνεται με τις προσλήψεις; Σταματήστε επιτέλους να …κωφεύετε!!!

Διαβάστε την επιστολή – καταγγελία δημότη της πόλης μας στο «zografounews»:

«Στο κυλικείο του κοιμητηρίου υπάρχουν 2 άτομα -που μάλλον είναι παράνομες προσλήψεις-ρουσφέτια του νεου προέδρου Κουφού-  οι οποίοι έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε δημότες και συναδέλφους τους.

Τους είδα και τους άκουσα σε χθεσινή κηδεία, απαράδεκτοι, όταν μάλιστα κάποιος δικηγόρος τους ζήτησε τα στοιχεία τους και αν έχουν βιβλιάριο υγείας απέφυγαν να απαντήσουν και ο ένας έφυγε ταραγμένος… Τι γίνεται σχετικά με ορισμένες «προσλήψεις» που έχουν τάξει (απο το παράθυρο και εκτός ΑΣΕΠ) αφού τις διαδίδουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι στα πέριξ καφενεία της περιοχής;»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ 

Κύριε Λεωνίδα Κουφέ (πρόεδρος ΜΑΞΙΑΔΗΖ) τι ακριβώς συμβαίνει στο κυλικείο του κοιμητηρίου; Ποιοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι και γιατί αυτή η συμπεριφορά; Πότε έγιναν οι προσλήψεις; Ποια τα προσόντα τους; Αξίζει να σημειωθεί ότι για το εν λόγω θέμα είχαμε αρκετές καταγγελίες (τηλεφωνικώς) πέρα από την επιστολή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Όπου «υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»…

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Τα ΝΕΑ ΗΘΗ της «ΜΑΞΙΑΔΗΖ» υπό την προεδρία του κ.Λεωνίδα Κουφού! ΔΕΙΤΕ τη «φωτογραφική» διάταξη για την πρόσληψη ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ!!! (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Τι γίνεται στο πάρκινγκ της Μακρυγιάννη και Ιοκάστης; Γιατί αυτή η αδιαφορία; Κωφεύει ο Λεωνίδας Κουφός;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.