Συναγερμός για 58χρονη που εξαφανίστηκε από του Ζωγράφου! Αγνοείται από τις 31 Ιανουαρίου…(ΦΩΤΟ)

Στην αναζήτηση 58χρονης γυναίκας που εξαφανίστηκε στις 31 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ζωγράφου βρίσκονται οι Αρχές.

Αγνοούνται τα ίχνη της 58χρονης Αναστασίας Φερέτου από την περιοχή του Ζωγράφου. Οι Αρχές βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση της γυναίκας που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 31 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Στις 31/1/2020, κατά τις βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ζωγράφου, η Αναστασία Φερέτου, 58 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φερέτου Αναστασίας στις 5/2/2020 και προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των συγγενών της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Αναστασία Φερέτου έχει ύψος 1.62 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό σακάκι και κρατούσε δύο τσάντες.

Η γυναίκα που αγνοείται από την περιοχή του Ζωγραφου
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.